Počitniške kapacitete v letu 2016

Naš sindikat se še vedno ukvarja tudi z organizacijo letovanja za naše člane, ki v letošnji sezoni še niso v celoti zasedli naših kapacitet.

Razpolagamo  z dvema prikolicama, ki sta nameščeni v avtokampu III. Padova na otoku Rabu. Prikolici sta zelo dobro vzdrževani in opremljeni za udobno letovanje. Postavljeni sta  na izredno dobrih lokacijah v kampu (senca, oddaljenost od plaže cca. 50 metrov).

V prikolicah na Rabu so prosti naslednji termini:

20. 6. do 9. 7., 10. 8. naprej
20.6. do 2.7., 12. 8. naprej

Cena najema prikolice je odvisna od termina, giba se med 42 in 48 evri.

V ceni je zajeto bivanje do 4 oseb in parkirnina za en avtomobil. Turistično takso je potrebno plačati posebej, znaša pa približno 1 € po osebi na dan. Prikolico je možno najeti od 7 do 14 dni. Po končanem letovanju je potrebno prikolico očistiti.

Imamo pa tudi enosoben počitniški apartma v Termah Olimia v Podčetrtku.

V Podčetrtku vam ponujamo proste termine v  mesecu juniju, začetku meseca julija, v sredini avgusta in v  septembru.

Cena je odvisna od termina, giba se med 46 in 50 evri. 

V ceno je zajeto bivanje do štirih oseb in tri celodnevne vstopnice za kopališče. Turistično takso je potrebno plačati posebej, znaša pa približno 1 € po osebi na dan. Apartma je možno najeti od 3 do 10 dni. Po končanem letovanju je apartma potrebno za sabo očistiti.

Vabimo vas, da se osebno oglasite na sedežu sindikata, vsak delovni dan med 9. in 14. uro ali pokličete na telefon 02 25 25 578 ali 051 660 881.

Plačilo letovanja je možno na tri obroke, s tem, da mora biti celotni znesek poravnan pred pričetkom letovanja.