PRAZNOVANJE 8. MARCA – MEDNARODNEGA DNEVA ŽENSK

Tudi v letošnjem letu želi OO SOPS PODRAVJA v sodelovanju z OO ZSSS Podravja in Koroške ter sindikati dejavnosti, omogočiti praznovanje ob »mednarodnem dnevu žensk – 8. marcu«, čim širši množici našega članstva. Če ste bili do sedaj še v dilemi, kam za praznik, je udeležba na prireditvi, ki jo prirejamo že četrto leto zapored, zagotovo ena izmed dobrih možnosti.

PRIREDITEV, POSEBEJ ZA NAS, ŽENSKE,
bo v soboto, 5. marca 2015, ob 18. uri v dvorani hotela Habakuk

(pod Pohorjem, Pohorska ulica 59, Maribor).

Ob prihodu nas bodo pričakali fantje z nageljni, po ogledu predstave s polno smeha in zabave, pa si bomo privoščile druženje ob frajtonerci, ki jo bo igrala Špela Pokeržnik.
Ogledale si bomo komedijo »JEZIČNI DOHTAR V PEKRAH«, ki jo bodo zaigrali člani Kulturnega društva Pekre-Limbuš. Gre za še eno odlično priredbo našega slovenskega pisatelja, dramatika in scenarista Toneta Partljiča. Razveseljevali nas bodo tudi člani Harmonikarskega orkestra glasbene šole Slovenska Bistrica. Naših src pa se bo zagotovo dotaknila tudi pesem »Med iskrenimi ljudmi«, ki jo bo zapela osnovnošolka Ela Žagar.

Vsi, ki se želite udeležiti prireditve, se lahko prijavite svojemu sindikalnemu predsedniku ali na elektronski naslov: milan.zizek@sindikat-zsss.si | gsm: 051 642 305

NAJKASNEJE DO 20. FEBRUARJA 2016!

Za vse ostale informacije v zvezi s prireditvijo, pa lahko pokličete Črnčičevo, gsm 031 840 381.

Z lepimi sindikalnimi pozdravi, 
Breda Črnčec, sekretarka