PRAZNOVANJE 8. MARCA – MEDNARODNEGA DNEVA ŽENSK

Ženske ustvarjamo zgodovino VSAK dan…

…zato naredimo nekaj zase! Nekaj, s čemer si bomo vsaj za trenutek polepšale naš vsakdanjik. Nasmejmo se, bodimo razigrane in srečne! Vzemimo si čas le zase!

PRIREDITEV, POSEBEJ ZA NAS,

bo v soboto, 7. marca 2015,  ob 17. uri v dvorani hotela Habakuk,
(pod Pohorjem, Pohorska ulica 59, Maribor).

Ogledale si bomo novo standup komedijo »NATAKARICA PEPCA«, polno humorja, ki jo je po resničnih dogodkih, ki so se zgodili v nekdaj znamenitem hotelu Slaviji in še drugod v Mariboru,  zapisal  pisatelj Tone Partljič. V komediji bo zaigrala gledališka igralka MOJCA PARTLJIČ.

Naših src pa se bodo dotaknile tudi nepozabne pesmi »tamburaške skupine Anton Stefanciosa«. Pozdravni nagovor bo imela Metka Roksandić, predsednica društva Ženski lobi Slovenije.

Cena karte je za člane sindikata  5 €, za nečlane, vaše partnerje, otroke, pa je karta 7 €. V ceno karte je zajet tudi nagelj ob prihodu in brezplačna pogostitev po prireditvi. Takrat se bomo družile, klepetale in praznovale!

PRIJAVE lahko pošljete svojemu sindikalnemu predsedniku ali na e-naslov: milan.zizek@sindikat-zsss.si najkasneje do 20. februarja 2015!! Za vse ostale informacije v zvezi s prireditvijo pa vam je na voljo Breda Črnčec, gsm 031 840 381, e-mail: breda.crncec@sindikat-zsss.si

BODIMO IZJEMNE, NEPRIMERLJIVE…danes, jutri, pojutrišnjem…VEDNO!