8. marec, mednarodni dan žensk – V A B I L O

 

 

vrtnice8Vabimo vas, da se nam pridružite na praznovanju 8. marca – Mednarodnega dneva žena, ki bo v dvorani hotela Habakuk, v soboto, 9. marca 2013, ob 18. uri.

Prireditev organizira Območna organizacija Podravja in Koroške v sodelovanju z Območnim odborom SOPS Podravja.

Program bo povezovala Breda Črnčec. Z glasbo nas bo popeljala v čudovito vzdušje tamburaška skupina iz Rogatca, v stand up komediji pa nas bo do solz nasmejal Sašo Županek.

Za članice sindikata družbe Terme Maribor je prost vstop. Za člane sindikata Term pa je cena vstopnice 5 € in 7 € za nečlana.

 

Po prireditvi se bomo vsi obiskovalci okrepčali  s kozarcem šampanjca ali brezalkoholne pijače (vključeno v ceno karte).

 

Prosimo vse, ki  se boste  odzvali vabilu, da to javite  do 20. februarja 2013 svojemu sindikalnemu zaupniku ali na elektronski naslov sindikat.terme@triera“>sindikat.terme@triera>.net ali na mobi 051 660 881. Strošek vstopnice se poravna ob prijavi, le te boste prejeli preko svojih zaupnikov ali na sedežu sindikata v Gregorčičevi.

 

Prepričani smo, da je tudi takšna prireditev priložnost za naše skupno druženje, topel stisk roke in iskren nasmeh. Tudi za nove članice in člane. Zavedati se moramo, da lahko energija posameznika spreminja svet in daje energijo množicam.

 

 

VABLJENI!

VAŠ SINDIKAT