Kartica ugodnosti

Nova kartica ugodnosti Zveze svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS) sedaj postaja tudi plačilna kartica Maestro. Vsak član sindikata, ki bo to želel, bo lahko svojo sedanjo kartico ugodnosti zamenjal s Plačilno kartico ugodnosti ZSSS–DH in z njo, poleg dosedanjega načina uveljavljanja ugodnosti na že več kot 800 lokacijah po vsej Sloveniji, v mnogih primerih tudi plačal storitev ali izdelek, ki ga kupuje, po nižji ceni.

Po novem bo mogoče ugodnosti na nekaterih mestih uveljaviti le s plačilno kartico. Prvi od teh primerov je možnost cenejšega nakupa naftnih derivatov. Prav uvedba plačilne kartice ugodnosti nam je omogočila sklenitev pogodbe s podjetjem EN-PLUS, ki bo našemu članstvu omogočala nakupe cenejšega goriva za avtomobile na avtomatiziranih bencinskih servisih, ki se širijo in so novost v Sloveniji. Na teh servisih so naftni derivati sicer že cenejši od drugih bencinskih servisov, vendar bodo s plačilom s Plačilno kartico ugodnosti ZSSS–DH še cenejši. Ponudnikov, ki bodo ugodnejše nakupe omogočali le, če bo plačilo izvršeno s to kartico, bo zmeraj več.

Vsak član se bo torej sam odločal ali želi obdržati navadno kartico ali pa prejeti Plačilno kartico ugodnosti ZSSS–DH, ki je ob tem, da bo z njo mogoče plačevati, tudi v funkciji navadne kartice ugodnosti. To pomeni, da bomo imetniki Plačilne kartice ugodnosti ZSSS–DH na vseh tistih plačilnih mestih, kjer za uveljavitev ugodnosti ni pogoj plačilna kartica, to kartico uporabili tako, kot smo dosedanjo kartico.